ضرب و شتم و فحاشی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۰ #64775831

سلام خسته نباشید خواهر من صیغه یه مردی بود که زن داشته با زن اول در جنگ و دعوا طلاق کشی بودن زن اولش بعد از ۲سال فهمیده خواهر من صیغه ای شوهرشه و آدرس خونه ای مادرم رو پیدا کرده اومده با پدرش آبرو ریزی و مشت لگد به در خانه میزد فهاشی به خواهر من میکرد مادر من در خانه تنها بوده و میترسیده هیچ کاری نکرده و داد میزده میگفته همسایه ها بدونید دختر این خراب کاره
مادرم در رو باز نکرده و رفتن شب بعد با برادرش اومده زنگ در رو زده به هوای این که نذری اوردم در رو باز کنید من هم خانه ای مادرم بودم تا دیدم دوباره اومدن سریع زنگ زدم به پلیس وقتی فهمیدن زنگ زدن به پلیس میخاستن فرار کنن ولی شوهر من مانع رفتنشون شد و مامور اومد صورت جلسه کرد و باز هم جلوی مامور میگفت اینا شوهر منو گول زدن پول هاشو خوردن بعد همون زنی که فهاشی کرد بود زنگ زد به پدرش گفت بیا پدرش که اومد یهو اومد ترک شوهر من که بهم زدن ضرب و شتم کرد شوهر من چیزیش نشد ولی دهان پدر دختره یه کم خون اومد و مامور گفت من صورت جلسه کردم ۸۰ درصد اونا مقصرن ۲۰ درصد شما که در دهان طرف زدید
میخاستم بی زحمت راهنمایمون کنید که بازم با وجود این که خواهرم صیغه شوهر اون زن بوده خواهر من در خطر نیست از سمت اینا؟
میخاستم بدونم شوهر من که دهان پدر اون دختر رو خونی کرد چه اتفاقی برا شوهرم می افته
توروخدا جوابمو بدید من خیلی نگرانم ببخشید خیلی پرحرفی کردم
ممنون از این که وقت گذاشتید متن رو مطالعه کردید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای توهین کردن اونها بی شک جریمه یا شلاق تعلق می گیرد
ضمنا می بایست شما ضرب وجرخ وارده را بتوانید اثبات کنید وبه میزان اسیب وارد شده هم دیه تعلق می گیرد پس حتما به پزشکی قانونی مراجعه کن

با سلام
۱.اینکه خواهر شما صیغه آن اقا شده دلیل و مجوز قانونی بر توهین و کتک کاری و ابروریزی نیست
۲.شما میتوانید به اتهام توهین ،مزاحمت شکایت کنید که مجازات آن اصولا شلاق و جریمه نقدی است
۳.آنها میتوانند به اتهام ضرب و جرح شکایت کنند که اصولا دیه مشخص میشود

برای توهین کردن اونها بی شک جریمه یا شلاق می شوند
ضمنا می بایست شما ضرب وجرخ وارده را بتوانید اثبات کنید وبه میزان اسیب وارد شده هم دیه تعلق می گیرد

برای توهین اونا جریمه یا شلاق در صورت اثبات هست و برای ضرب و جرح توسط شوهر شما بستگی داره طرف بره پزشکی قانونی یا خیر و اگر بره دیه تعیین میشه و اگر دندان اون بشکنه دیه اون بیشتره