با توجه به شرایط موجود پول پیش مغازه تجاری را به چه کسی تحویل دهم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۲ #64757215

عرض سلام
یک باب مغازه تجاری رو به شخصی اجاره دادم،مهلت اجاره تمام شده،مستاجر به دلایلی از چند ماه مانده به پایان قرارداد در زندان به سر میبره و بنده بهش دسترسی ندارم،تا الان برادرش مغازه رو باز نگه میداشته و قرار هست برادرش مغازه رو تخلیه کنه. با این شرایط بنده موقع تخلیه باید چکاری انجام دهم و مهم تر اینکه پول رهن مغازه که دستم هست رو به چه کسی تحویل دهم که فردای روز مستاجر که از زندان آزاد شد ادعایی در این مورد نداشته باشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر بدوا باید مبلغ را به حساب مستاجر واریز نموده

شما مبلغ را به حساب خود مستاجر واریز نمایید

باسلام و درود شما باید مبلغ را به حساب مستاجر واریز نموده و کلیه مراتب تخلیه صورتجلسه شده و به امضای شهود برسد.

مبلغ را به حساب شخص مسناجر واریر بقرمایید

موارد واریز مبلغ ودیعه ب حساب مستاجر مکتوب شده و ب امضای طرف مقابل و شهود حاضر برسد تا در صورت طرح ادعایی خلاف آن قابل استناد باشد

به حساب شخص طرف قرارداد اجاره باید واریز نمایید وکلیه مراتب تخلیه صورتجلسه و به امضای شهود برسد

باسلام مبلغ اجاره رابه حساب شخص مستاجربریزید