با ناشزه بودن زن درخواست طلاق وی به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۸۰ #64753154

باسلام آیا زنی که در دوران عقد است و ناشزه هست چون عدم تمکینش رو اثبات کردم میتونه طلاق بگیره چون یک بار درخواست طلاقش رد شده و نتونسته عسر و حرج خودشو ثابت کنه و دوباره درخواست طلاق داده و میگه به دادگاه میگم در عسر و حرج هستم و چون زندگی مشترک را شروع نکردم و در عقد هستم طلاقمو صادر کنه از یکی از اعضای شورای حل اختلاف پرسیدم هم حرف زوجه رو تایید میکنه که بعد از چند بار درخواست طلاق دادن دادگاه میگه در عسر و حرج هست و طلاقشو قبول میکنه آیا این امکان داره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
در اینصورت باید عسر و حرج خود را ثابت نماید و الا نمیتوانند حکم طلاق بگیرند.

سلام. بستگی به نظر دادگاه داره، با صحبتهایی که گفتین نمیتونه حکم طلاق بگیره