از بنده شخصی شکایت دروغ کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #64752063

بنده کاسبم در یک مجتمع که داخل پمپ بنزین است مغازه دارم شخصی غریب در محیط پارکینگ بنده مواد میکشید که من خواستم بیرونش کنم که با بنده درگیر شده و فرار کرده مدارک ایشون افتاده بنده برداشتم ایشون رفیقی داشت که داخل پمپ بنزین کار میکرد که بهش زنگ زده ک مدارک از من بگیره که من ندادم منتظر بودم صاحب ملکم که صاحب کار اون شخص میشه بدم ولی ایشون امد داخل مغازه و شیشه نوشابه رو ا تخت برداشت گفت مدارک یا میدی اگر ندی اول خودم میزنم بد تور ک مشتری گرفتنش خواستن بیرونش کنن و شروع کرد به خود زنی با شیشه زد تو سرش ک پیشونی ایشون ۱۵ تا بخیه خورده از من شکایت کرده ک من زدم باید چکار کنم خواهش میکنم کمکم کنید ایشون معتاد شیشه تریاک مصرف میکنه توحم زده و این کار کرده مشتری نه میان شهادت بدن و در مغازه دوربین قعط بوده ۱ هفته هارد سوخته بود ومتوجه نشدم هیچ شاهد ندارم تور خدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات با ایشان می باشد

سلام
ایشون باید ثابت کنند که شما چنین کاری را انجام دادید و در صورت وجود به گزارش کلانتری استناد نمایید

در معاینه پزشکی خودزنی را تشخیص میدهند، با قاضی پرونده صحبت کنید تا در نامه پزشکی قانونی احتمال خودزنی را بررسی کنند.
شهود را حتما باید حاضر کنید و الا حکم حبس و پرداخت دیه ممکن است برایتان صادر شود.