پس گرفتن قرض چطور است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۵ #64750875

سلام یکی به من بدهی داشت ووقتی من رفتم دنبال پولم یکی از اشنا ها منو دید اونجا وبرای ما میان جی گری کرد که بهش وقت بده حتما پولت وبرمیگردونه منم گفتم باشه بعد چند هفته که به طرف زنگ زدم برگشت گفت پولت و اومد فلانی که فرستاده بودی از ماگرفت بعدش منم چون هیچ اطلاعی از موضوع نداشتم به طرف زنگ زدم گفت اره پولت دست منه من رفتم بازور وکتک از فلانی گرفتم وچندروزدیگه بهت پس میدم الان چند وقت میگذره اما هنوز نداده ومن هم که به طرف میگم جرا پولو به اون دادی میگه که اشکال نداره دوباره بهت پولو میدم حالا من نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم میدونم این طرف لات وکلی پرونده داره البته من مدرک دارم که این اقا به من بدهکار هست خودشم قبول میکنه ولی برای من عکس رسیدهارو فرستاده که اونم به طرف زده پولو اما نمیدونم به خاطر پول من بوده یا ب اونم بدهی داشته ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شما میتوانید به طرفیت شخص بدهکار دادخواست حقوقی مطرح کنید.

به طرفیت بدهکار اقامه دعوای حقوقی مطالبه‌ وجه قرض‌الحسنه نمایید

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

با سلام با استناد به مدارک به طرفیت همان شخص مقروض مطالبه وجه طرح دعوی نمایید .روابط مالی ان دو نفر به شما ارتباطی ندارد

با سلام
پرداخت دین به غیر شخص داین یعنی به شما صحیح نیست مگر با رضایت شما پرداخت کرده باشد در غیر این صورت شما همچنان از او طلب دارید و می توانید طرح دعوی نمایید

با سلام بدهکار می بایست بدهی خود را به شخص طلبکار یا نماینده وی پرداخت نماید؛ در غیر این صورت بدهی تسویه نشده است.

با سلام
اگر پرداخت به فرد واسط بدون هماهنگی و اذن شما بوده ساقط کننده‌ی تعهد او نیست، ابتدا با تقدیم اظهارنامه و در مرحله بعد با تقدیم دادخواست، نسبت به مطالبه وجه اقدام کنید