سهم ارث بنده جهت خرید جهیزیه افزایش می یابد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۸ #64750006

با سلام
دختری ۲۷ ساله و مجرد هستم که پدر و مادر پیری دارم که تنها دارایی شان یک آپارتمان ۳طبقه می باشد در صورتی که از قید حیات خارج شوند سهم ارث بنده جهت خرید جهیزیه افزایش می یابد؟ من دارای ۲ برادر و ۱ خواهر می باشم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ارث شما مانند بقیه است اصولا والدین تکلیفی برای تهیه جهیزیه ندارند

درودبرشما
خیرشمافقط سهم مقررقانونی رادریافت می کنید.

سلام و عرض ادب. خیر طبق قانون بجز سهم الارث، مبلغ بیشتری به شما داده نمیشود مگر اینکه اگر در وصیت نامه ذکر کنند که یک سوم اموال جهت خرید جهیزیه به شما اختصاص پیدا کند.

سلام
ارث شرایطی دارد که محقق گردد
اول اینکه وارث فوت نماید
دوم آنکه متوفی اموال داشته باشد
سوم آنکه ورثه ای باشد
اولا اینکه آیا هر دو والدین شما نسبت به آپارتمان سهم دارند؟؟؟
یا صرفا ششدانگ آپارتمان متعلق به احدی از والدین میباشد؟؟؟
ثالثا مرگ دست خداست و اوست که تعیین میکند چه کسی زودتر و چه کسی دیرتر فوت نماید لیکن شما از کجا آگاه هستید که والدین قبل شما فوت نمایند؟؟؟
در ارث کسی از متوفی ارث میبرد که زنده باشد

با سلام و احترام
سوال خود را واضح بپرسید

سلام
تهیه جهیزیه قانونا بر عهده زوج میباشد و پاسخ سوال شما خیر میباشد و تقسیم ارث طبق مواد قانون مدنی انجام میگیرد