ما باید با مالک جدید توافق کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۸ #64742991

با سلام
در یک مرکز تجاری که سرقفلی تعدادی از واحد های تجاری آن سال ها قبل به مستاجرین توسط مالک وقت آن زمان ( ۲۰ سال پیش ) واگذار شده در سال ۱۳۹۴ مالک قبلی اعیانی ملکیت واحد های تجاری رو به پسر خود منتقل مینماید …و در حال حاضر سند های ملکی بدون داشتن حق سرقفلی که ۲۰ سال پیش انتقال داده شده بوده به نام مالک جدید ( فرزند ) است … در حال حاضر فرزند ایشان ( مالک اعیانی جدید ) در خواست کرده اجاره بهای سرقفلی رو به حساب ایشان من بعد واربز کنیم و دیگر به حساب پدرشان که ۲۵ سال پیش سرقفلی را به ما واگذار کرده اند و باهاشون قرار داد داریم واریز نکنیم
سوال اول : آیا از نظر قانونی با توجه به اینکه قرار داد ۲۵ سال پیش ما برای سرقفلی با پدر مالک فعلی است و درحال حاضر میبایست اجاره بهای سرقفلی رو به نام مالک جدید ( فرزند ) واریز کنیم برای ما مشکل ایجاد نخواهد شد ؟
سوال دوم : با توجه به اینکه ما معمولا اجاره سرقفلی ها رو به حساب صندوق دولت و بنام مالک سالهای قبلی ( پدر ) ایشان به صورت سالیانه واریز میکنیم و از سال ۱۳۹۵ که مالکیت واحد ها از پدر به پسر واگذار شده ما کماکان اجاره بها سرقفلی رو به نام مالک قبلی و پدرشان واربز کردیم تا به امروز آیا برای ما مشکل ساز نخواهد شد ؟ که مالک فعلی ( پسر ) بتواند ادعا کند که از سال ۱۳۹۵ شما باید اجاره ها رو به حساب و به نام من واریز میکردین و نه پدرم … این قضیه برای ما در این چند سال اخیر برای ما مشکل ساز نخواهد شد؟
سوال سوم : اگر مالک فعلی ( پسر ) در خواست تعدیل اجاره بهای سرقفلی را در دادگاه یا محکمه ای نماید با توجه به این که قرار داد سرقفلی ما با پدر ایشان است از نظر قانونی این امر درست است ؟ و ما باید با مالک جدبد توافق کنیم ؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایدبه حساب مالک جدیدیانماینده اوواریزشود

وقت بخیر به حساب مالک جدید واریز شود

با احترام بله به حساب مالک جدید باید واریز شود

سلام.به حساب مالک جدید به عنوان قائم مقام مالک قبلی واریزکنید.

با سلام ،مالکیت افراد به هر نحو ممکن است به فردی یا افرادی بصورت قانونی منتقل گردد. بهرحال فرزند مالک قبلی در هرحال حاضر مالک محسوب می گردد و شما باید من بعد با ایشان به توافق برسید

باسلام
مالک جدید به عنوان قائم مقام خاص مالک قبلی بوده کلیه تعهدات مربوط بخه ایشان است وبله باید به حساب مالک جدید واریز شود

پاسخ سوال اول : با توجه به اینکه مغازه مالک جدید دارد شما میتوانید اجاره را به وی یا نزد صندوق دادگستری واریز نمایید
پاسخ سوال دوم : خیر ، مشکلی ندارد و پرداخت مبالغ نزد صندوق دادگستری به مثابه تادیه دین به مالک اصلی خواهد بود
پاسخ سوال سوم : با توجه به تورم سالانه ایشان می توانند تقاضای تعدیل اجاره بها را داشته باشند