استرداد ملک از همسر چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۳ #64739048

ملکی بنام همسر خریداری کردم وقرار بود بعد از مدتی بفروش برسانیم ولی همسر میگوید ملک خودش است

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، ابتدا باید بخشش (در مقابل صلح و بیع) را اثبات کنید و بعد در صورتی که معوض نبوده و ملک موجود باشد می توانید از آن رجوع کنید.

درود .در صورتی که هبه بوده میتوانید از هبه رجوع کنید.

بدوا اظهارنامه ای مبنی بر رجوع از هبه ارسال کنید و سپس میتوانید دادخواست رجوع از هبه طرح کنید.

با سلام
باید دید که با چه عنوانی به نام همسر خود نموده اید اما به طور کلی درصورتی که مبالغ پرداختی توسط جنابعالی پرداخت گردیده با ارائه صورت حساب و گردش حساب و همچنین شهادت شهود نسبت به طرح دعوی اثبات مالکیت و قبل از آن ارسال اظهانامه اقدام نمائید

باسلام
اگر هبه بوده باید ر جوع از اثبات هبه را نمایید

با سلام جهت رجوع از هبه تحت شرایطی میتوانید اقدام کنید

با سلام؛در صورت اثبات هبه بودن میتوانید از ان رجوع کنید