میشه قولنامه بین خودمون بنویسیم و به مراجع ارائه بدم یا وکالت از مادربزرگم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۹ #64736595

سلام وقت بخیر بنده در تاریخ ۱۳۹۹/۵/۱۱ تنها درحال رانندگی بودم که یه مورد تصادف داشتم که خسارت و صدمه بدنی خودم که راننده بودم را از بیمه مقصر دریافت کردم حالا برای مطالبه خسارت به خودرو اقدام کردم که دادگاه تشخیص داده که ذی نفع نیستم و ختم جلسه را اعلام کردنند چون خودرو قانونی به نام مادبزرگم است اما در حقیقت بنده مالک خودرو هستم میخواستم ببینم راهی نیست که پرونده رو خودم ادامه بدم چون مادر بزرگم توان راه رفتن در مراجع قضایی رو نداره

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می توانند وکالت درتوکیل نمایند تا وکیل دادگستری استخدام نمایید.

مادر بزرگ شما باید به شما وکالت مدنی بدهد شما باید با اون وکالت وکیل دادگستری بگیرید یا اینکه ماشین را به نام شما بزنند

با احترام می‌توانند به شما وکالت در توکیل دهند تا وکیل دادگستری اختیار نمایید

درود
خیر مالک یا خودشان یا وکیل دادگستری از جانب ایشان می تواند پیگیری کند.

مادربزرگ باید به شما وکالت دهد تا بتوانید وکیل دادگستری بگیرید

مادر بزرگتان باید به شما وکالت بدهند

میتوانید برای مادربزرگ وکیل بگیرید.