امکان ادعای جعل امضا به قراردادهای غیر رسمی وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #64707203

قصد دارم بابت طلبم از یک نفر رسید غیر رسمی و تایپی بگیرم که فرد اون رو امضا کنه.
آیا در چنین رسیدی ادعای جعل امضا قابل اثبات است؟
با وجود اثر انگشت و یا امضای شاهد چطور؟
به طور کلی برای جلوگیری از این اتفاق (ادعای جعل امضا و اثبات آن) در قرارداد غیررسمی چه اقدامی مفید است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مورادی که باعث تحکیم قراردادهای امضا شده می شود:
۱_ امضا با خودنویس
۲_ اثرانگشت با استامپ خوب
۳_نوشتن نام و نام خانوادگی
۴_ نوشتن جمله مثل تایید می شود و غیره
۵_ داشتن شاهد از شروط بعدی طرح دعوی است
با تشکر

سلام
می توانید جهت جلوگیری از هرگونه انکار بدهکار شاهدی را ضمیمه سند کنید.

سلام.برای محکم کاری در دفت. اسناد رسمی گواهی امضا از ایشان اخذ کنید که نتواند امضایش را انکار کند.

چنانچه پاسخ بنده به شما کمک نموده و تمایل به پاسخ دقیق تر و مبسوط تر دارید می توانید از طریق رزرو مشاوره تلفنی با شماره همراه بنده ۰۹۱۶۵۰۹۹۹۲۱ تماس حاصل فرمایید