حق کسب و پیشه قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۶ #64705245

بنده ملکی رو در سال ۱۳۵۷ اجار به دکتر رادیولژ تحت عنوان رادیولوژی اجاره دادم ملک دارای کار بری مسکونی بوده متاسفانه در سال ۱۳۷۲ تحت عنوان نظریه مشورتی اعلام گردید که ردایولوژی جز مطب پزشکان محسوب نمیگرد و شمول قانون مالک و مستاجر ۱۳۵۶ کردد و الان هم این دکتر تقاضا گرفتن مبلغی تحت عنوان حق پیشه و کسب نموده که ملک خودمو به خودم بفروشه
در صورتی که در سال ۱۳۵۶ سه دسته از مشاغل شامل حال قانپن ۱۳۵۶ نمیشدن
دکترها /مهندسین/وکلا
که متاسفانه با این رای وحدت رویه حقوق یک سری از مالکین که قبل از سال ۱۳۷۲ اقدام به دادن اجاره کرده بودن با این رای وحدت رویه تضعیف شد

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، حق کسب و پیشه تعلق میگیرد.

با سلام
حق کسب و پیشه تعلق میگیرد..

با سلام
تعلق میگیرد

وقت بخیر حق کسب و پیشه تعلق میگیرد

سلام حق کسب و پیشه تعلق خواهد گرفت

سلام
حق کسب و پیشه تعلق میگیرد

با سلام،حق کسب و پیشه تعلق خواهد گرفت.