امکان آزاد شدن خودروی توقیفی توسط نیروی انتظامی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۲۱ #64700706

با سلام
آیا امکان آزاد کردن خودروی توقیف شده در جریان حمل مواد مخدر ۱۱ کیلو تریاک و مدت ۷ ماه از حبس شخص، وجود دارد؟
ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وسایل نقلیه حامل مواد مخدر صبط میشوند امکان آزادی خودرو وجود ندارد جز در موارد تبرئه.

«وسایط نقلیه‌ی حامل مواد مخدر به نفع دولت ضبط می‌شوند و با تصویب ستاد مذکور در ماده‌ی ۳۳ و تایید رئیس جمهور مورد استفاده قرار می‌گیرند به استثنای موردی که این امر بدون اطلاع و اجازه‌ی مالک انجام یافته است.
در صورتی که راننده با اطلاع و اجازه یا بدون اطلاع و اجازه‌ی مالک اجازه‌ی جاسازی و یا حمل مواد مخدر را بدهد به تناسب به یک دهم تا یک دوم مجازات مرتکب اصلی و در مورد حبس ابد و اعدام به ترتیب به دو تا ده سال و چهار تا بیست سال حبس محکوم می‌شود و علاوه بر آن گواهینامه‌ی رانندگی او به مدت یک تا ده سال ضبط می‌شود و در صورتی که راننده‌ی مذکور هنگام حمل مواد فاقد گواهینامه معتبر باشد ، علاوه بر مجازات بالا به دو برابر مجازات رانندگی بدون گواهینامه نیز محکوم خواهد شد. رانندگان در صورت تکرار این جرم برای همیشه از داشتن گواهینامه محروم می‌شوند.»