آیا قانونی هست که از داشتن حق خونه مستقل و مجزا زوجه دفاع کند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۶۱ #64699674

باسلام من ۵ ساله دارم توی یه خونه مشترک (نه یه طبقه مجزا) با مادرشوهر و پدرشوهر زندگی میکنم،هرچه به شوهرم میگم خونه مستقل بگیر نمیگیره.شوهرم میگه دیگه نمیخواد با من زندگی کنه و من و از خونه بیرون کرده.حالا رفته شکایت کرده که من از خونه گذاشتم رفتم.آیا قانونی هست که از حق من زوجه دفاع کنه که من بعنوان زوجه حق خونه مستقل و مجزا دارم که بتونم راحت توش زندگی کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و حترام بله در صورتی که دادخواست تمکین داده باشند می وانید دفاع کنید که خونه مستقل تهیه نمایند تا تمکین نمایید و باید خونه ی مستقل داشته باشند موفق و پیروز باشید

بله حق داشتن مسکن مستقل دارید ولی تا قبل از حکم دادگاه حق ندارید مسکن قبلی را ترک کنید وگرنه ناشزه محسوب می شوید.

اگر شما تمکین خود را برمبنای تهیه منزل جدا قراردهید این امکان وجوددارد

درود بر شما
دلایل خود را مبنی اینکه از منزل بیرونتان کرده اند ارائه و در قبال تمکین از همسرتان تقاضای تهیه مسکن مستقل داشته باشید .

بله ، طی یک اظهارنامه علاوه بر اخطار به همسرتان نسبت به رفتارهای خلاف قانونش از وی بخواهید منزل مستقل و مناسب و در شان شما به همراه اثاث البیت مناسب تهیه نماید .

با سلام با فرستادن اظهار نامه بخواهید تکلیف شما را در مورد خانه مستقل روشن کند درغیر اینصورت با جواب ان دادخواستی ارائه کنید که در ان مشکلات عنوان شده باشد

درود بر شما
۱-اگر همسرتان دادخواست تمکین داده است از دادگاه الزام وی به تهیه مسکن مستقل متناسب باشان درخواست کنید۲-در صورت عدم طرح دعوی از جانب زوج شما دادخواست مطالبه نفقه تقدیم نمایید و پیرو آن مسکن که جزو نفقه است را از دادگاه بخواهید۳-مدارک دال بر بیرون کردن خودتان از منزل از جمله شهادت شهود و استشهادیه را تهیه نمایید