آیا باید شکایت خیانت در امانت بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۷ #64698897

چکی رو بدون تاریخ در وجه شخصی صادر کردم و به عنوان امانت پیش او گذاشتم و در ازای آن مبلغی ازش قرض گرفتم .طی چند ماه همه‌ی بدهی خود را به حسابش واریز کردم و فیشها موجوده . ولی ایشان چک رو نداده و برگشتی زدند. آیا باید شکایت خیانت در امانت بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله می توانید شکایت کیفری داشته باشید

امانی بودن چک مستند به ادله نیازمند اثبات اثبات است

بسمه تعالی : فزض مذکور درصورت اثبات ارتباط فیش های واریزی با چک مذکور میتوانید بعنوان خیانت در امانت شکایت را تقدیم دادسرا نمایید داشتن دو شاهد و ارسال اظهار نامه کمک بسیار زیادی به شما خواهد کرد

با سلام. شما با مدارکی که دارید اقدام به باز پس گیری اصل چک کنید در دادگاه... اگر شاهدی دارید که بیان کند در زمان دادن چک به چه قصد بوده تاثیر دارد

با سلام باید بتواند امانی بودن چک را اثبات کنید ابتدا با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی مراتب را از طریق ارسال اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید در صورت عدم حصول نتیجه طرح دعوی کنید

سلام بدوا از طریق ارسال اظهارنامه امانی بودن چک و پرداخت مبالغ را متذکر شده و استرداد لاشه چک را بخواهید

باسلام اگر بتوانید عنصر "به امانت سپردن" را ثابت کنید بله میتوانید