اگه مادربزرگم یک روزی فوت کنه عموها و عمه ام میتوانند ملک را بالا بکشند یا خیر؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۵۹ #64694455

سلام خسته نباشید مادربزرگم وکالت فروش بلاعزل یک ملک را به مادرم داده بنده اطلاع دارم که در صورت مرگ موکل وکالت باطل میباشد اما در کنار وکالتنامه یک کاغذ محضری دیگه هم هست که در اون قید شده موکل ملک را به وکیل فروخته ثمن آن هم دریافت نموده و حق عزل وکیل رو از خودش ساقط کرده و گفته وکیل بعد از مرگ موکل وصی موکل میباشد و وراث موکل حقی درباره ملک مورد وکالت ندارند خواستم بدونم اگه مادربزرگم یک روزی فوت کنه عموها و عمه ام میتوانند ملک را بالا بکشند یا خیر؟ چون در اون کاغذ محضری قید شده بعد از مرگ موکل وراث موکل موظف هستند هرجایی که وکیل میخواد بیایند و امضا دهند که هیچ حقی ندارند و ملک برای وکیل است

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،همینکه طی مبایعه نامه ملک را به مادرتان فروخته است مادر شما مالک خواهد بودو بااین مبایعه نامه الزام به تنظیم سند رسمی امکان آن وجود خواهد داشت

سلام
وکالتنامه باطل خواهد بود لیکن اگر بتوانند خرید ملک را اثبات نمایند امکان الزام به تنظیم سند رسمی وجود دارد .

خیر نمی توانند ادعایی داشته باشند ملک متعلق به مادر شماست

سلام
معامله مادربزرگ با مادر شما مبین مالکیت مادرشماست با وکالتی که دارد نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام کند واگرمادربزرگ به رحمت خدا رفت با همان مبایعنامه میتواند به طرفیت همه ورثه دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی تقدیم نماید

با سلام، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید.

باسلام دادخواست الزام به تنظیم سند دهید.

سلام چنانچه قرارداد دوم در قالب بیع منعقد شده باشد و ب امضای شهودین رسیده باشد وراث نمیتوانن ادعای داشته باشند .اما توصیه میشود نسبت ب تنظیم سند اقدام شود