آیا قرارداد دست نویس با اثر انگشت طرفین بی اعتبار است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۰۷ #64682232

سلام

بنده از سال ۹۴ تا سال ۹۷ مبلغ ۲۴۰میلیون تومان از کسی دریافت کردم که در دنیای مجازی با من اشنا شده بود و ادعا میکرد از من خوشش میاد و میخواد واسم رفیق باشه،و این مبالغ رو به عنوان کمک به من داد به صورت کم کم اواخر ۹۷ گفت که میخوام ببخشم به خودت همرو و یه کاغذ دستی نوشتیم که ایشون هیچ گونه طلب بانکی و غیر بانکی تا ۸/۷/۹۷ از من ندارن و امضا و اثر انگشت کرد.
بعد از گذشت یه مدت به من گفت که باید تمام پول رو پس بدم،چون اون پول ها پول های دولتی بودن و از حساب های دیگه زدشون که ظاهرا از شرکتی دزدیده بود،و من رو ادمی که پول شویی کرده معرفی کرده و کلی تهدید و فحاشی،و الان میگه که اون کاغذ اعتبار نداره و این دولتی ها میخوان تورو بندازن زندان،میخواستم بدونم ممکنه همچین اتفاقی بیفته و اون کاغذ واقعا با این متن ک ایشون هیچ طلب بانکی و غیر بانکی از بنده ندارن با اثر انگشت و امضاشون واقعا بی اعتباره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطع نظر ازاینکه هیچ عقل سلیمی قبول نمی کند کسی به صرف اینکه ازت خوشم میاد ۲۴۰میلیون تومان بلاعوض به دیگری بدهد و رسیدهم‌ بدهد که هیچ طلبی هم ندارد .
کاغذ دستی بالمضاء و اثرانگشت اعتبار دارد

با سلام طبق قانون پولشویی اگر منشا پول نامشروع باشد از شما پس گرفته خواهد شد،و ممکن است شما متهم به معاونت در پولشویی هم بشوید،چون از شما سوال می شود بدون دلیل چرا چنین مبلغی را از فردی دریافت نموده اید که با اثبات عدم سونیت تبرئه خواهید شد

اولا امضا و اثر انگشت معتبر است و می توان به آن قرارداد استناد کرد
اما بحث سر این است که اگر واقعا ادعایش درست باشد
و پول نامشروع باشد
بانک می تواند به استناد تحصیل مال از طریق نامشروع تقاضای استرداد دهد