شکایت از شوهرم بابت خیانت امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۶ #64671239

سلام من شش ساله که عقد عادی کردم و عقدنامه مو شوهرم برده نمیدونم چکار کرده کسی هم که پیشش عقد رو انجام دادیم نمیتونم پیدا کنم شوهرمم هی بهم خیانت میکنه و میتونم خیانتشو ثابت کنم شب خونه نمیاد و خیلی اذیتم میکنه خواستم بپرسم راهی هست که بدون عقدنامه بتونم شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام با ادله قابلیت شکایت دارد.

با درود . اثبات خیانت بسیار مشکل است .باید دلایل قوی داشته باشید

سلام باید دلایل قوی داشته باشید و الا رد می شود

بنام خدا،میتوانید به دفترخانه تنظیم کننده سند مراجعه کنید و رونوشت عقدنامه را اخذ کنید.

اگر دلیل و مدرک محکمه پسندی برای خیانت ایشان دارید اقدام ب طرح شکایت کنید و الا شکایت ب صرف حدسیات نه ب صلاح هست و نه ب نتیجه خواهد رسید،برای عقدنامه میتوانید جهت دریافت رونوشت از دفترخانه ثبت ازدواج اقدام فرمایید

موفق باشید

با سلام، امکان گرفتن رونوشت عقد نامه شما با مراجعه به دفتر ثبت نکاحتان وجود دارد

با احترام از دفترخانه ی که عقد را جاری نموده رونوشت عقدنامه را تقاضا نمایید