آیا زمانی که کارفرما موارد کاری بیش از رده شغلی ثبت شده در قرارداد از شما انتظار دارد امکان پیگیری و دریافت حق الزحمه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #64661540

با احترام
بنده برای یک شرکت پشتیبانی خدمات بانکی کار میکنم و رده شغلی بنده طبق قرارداد مشخص است و مربوط به دستگاه های خاصی است که در حد عمومی است و تخصص خاصی نیاز ندارد.
اما شرکت پس از مدتی قرارداد جدیدی با بانک منعقد نموده و دستگاههای جدیدی نیز جهت پشتیبانی به کار ما اضافه کرده که خود نیازمند تخصص و زمان زیادی است.
علی رغم وعده های شرکت جهت جبران هزینه های این کار جدید اما هنوز محقق نشده است. آیا اکنون که شرکت قصد تعدیل نیرو دارد بنده میتوانم بابت این مورد شکایت کنم از شرکت؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
کار خارج از گروه تخصصی برای شما حق ایجاد می نماید البته اگر با رضایت شما به انجام رسد ولی اگر همان گروه را دارید و مثلا تعمیر کار دستگاه های کارت خوان سیار هستید و اکنون دستگاه های کارت خوان جدید با امکانات متفاوت وارد شده است و شما تکلیف به ارائه خدمات در این خصوص دارید؛ هیچگونه حقی برای شما ایجاد نمی شود چراکه شما باید برای حفظ شغل و از سویی تعالی خود و سازمانتان این فن را فرا بگیرید
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام