ادله اثبات دعوی چه مواردی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #64647935

در یک پرونده دعوا شاکی نزد قاضی اقرار کرده متهم به من توهین کرد یک سیلی یک ضربه به گردنم زد انگشتم شکست صدمه انگشتم را متهم مقصر نیست ادعایی ندارم در گواهی پزشکی قانونی کبودی قدامه گردن و شکستگی ناخن انگشت تایید شده و خود متهم هم اقرار کرده وقتی شاکی یقه مرا گرفت دستش را کشیدم تا یقه مرا ول کند.اینجانب چون بر اثر ضربه دست متهم بعد از گرفتن یقه او انگشتم به دیوار برخورد کرد موعه برداشت به پزشکی قانونی اعلام نکردم چون بر اثر ضربه دیوار موعه و ترک برداشت متهم را مقصر ندانستم .ولی ناخن انگشت دست چپم را بیان کردم و برایش ارش تعیین شد حال قاضی محترم قبول ندارد میگوید شما بخشیدید. چطور بایستی اثبات کنم؟ بیمارستان هم از مدارک به دلیل مرور زمان هیچ چیز ندارد. یقه شدن و رد کردن دست متهم هم جرم نمی باشد و کشیده شدن دست اینجانب توسط متهم یعنی اقرار متهم و با گواهی پزشکی یعنی شکستگی ناخن منطبق می باشد .شاهد هم به طور جزئی شرح واقعه نداده است فقط بیان کرده از ناحیه دست و گردن دچار آسیب شده ام . و به دلیل موقعیتشان نمیخواهد به دادگاه بیاید فقط در دادیاری شهادت داده است.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ضرب و جرح شما نیتوانید خوداان سوگند یاد کنید و اقرار متهم هم استو اظهار شاهد هم وجود دارد این ها همه ادله هستند