آیا فروش این ملک امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۱ #64646602

اگر قرار به فروش یک ملک ورثه ای باشد و یکی از وراث مخالف فروش باشد
مابقی وراث ‌می توانند بدون رضایت فروش آن یک نفر
ملک را پنهانی بفروش برسانند و حق آن یک نفر‌ را بع حساب دادگستری واریز نمیاند؟
می توان ادعا کرد بنده به هیچ وجه حق خود را نمیفروشم و با خریدار شریک می شوم؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اجبار امکان ندارد لاکن سهم الارث مشخص شده باشد هر وارثی حق فروش سهم الارث خود را دارد.

مطابق قانون ، اجبار احدی از ورثه به فروش سهم الارث امکان ندارد مگر از مجاری قانونی آنهم تحت عنوان دعوای تقسیم ترکه یا دستور فروش....
هر گونه واگذاری سهم الارث ورثه بدون رضایت ایشان میتواند تحت عنوان فروش مال غیر مورد پیگرد قرار گیرد
هر یک از ورثه میتواند ادعا کند بنده سهم خود را نمی فروشم و با خریدار شریک میشوم ، البته در غیر موارد فوق الذکر..

اگر ماترک تقسیم شده و تقسیم نامه میان ورثه امضاء شده باشد ، تصمیم گیری در خصوص سهم الارث هریک از وراث بر عهده خودش بوده و نمیتوان وی را مجبور به فروش کرد مگر در قالب الزام به فروش اموال مشاع .

سلام رضایت فرد برای فروش سهمش لازم است و برای ملک مشاع حق شفعه وجود دارد یعنی فردی که سهم مشاع دارد می تواند نسبت سهم سایرین را بپردازد و مالک شود و در الویت است .و اگر بدون اذن بفروش برسد او هرزمان که معامله را تنفیذ نکند به نسبت سهم او معامله باطل است.