آیا امکان باطل کردن وکالت نامه از جانب کسی از ورثه بدون اطلاع وکیل امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۲ #64643178

سلام
چند سال قبل یک وکالت نامه ای تنظیم و ثبت گردید بین چند خواهر و برادر مبنی بر فروش قطعه زمینی
یکی از برادران به عنوان وکیل برادارن و خواهران خودشد و این زمین را بفروشد حال از ان ماجرا ۸ سال میگذرد

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر وکالت بلاعزل نباشد امکان عزل وجود دارد ولی در هر صورت به ایشان ابلاغ خواهد شد

با سلام اگر وکالت بلا عزل نبوده امکانش هست و لیکن به ایشان ابلاغ خواهد شد

با درود اگر بلاعزل نباشد قابل عزل است

سلام اصولا از طرف دفترخانه ابلاغ می شود

در صورت بلاعزل نبودن وکالت امکان دارد.

"با سلام"
در صورتی که بلاعزل باشد خیر

در صورتی که موضوع وکالت یعنی اون زمین رو وکیل نفروخته باشه و هنوز اقدامی نکرده باشه در راستای اون وکالت و حق عزل وکیل رو داشته باشید میتونید از طریق دفترخانه اون وکالت رو باطل کنید و از طریق اظهارنامه به ایشون اطلاع بدهید که عزل شده وگرنه اگر بصورت قانونی مطلع نباشد هرگونه اقدامی انجام دهد صحیح خواهد بود