آیا صرف شکایت همسر به رابطه نامشروع، دادگاه حکم معاینه پزشکی قانونی میده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۹۰ #64629329

سلام، آیا صرف عنوان این موضوع و بدون شاهد یا موردی، و فقط چون میگه من رو می فرسته پزشکی قانونی، دادگاه حکم به معاینه میده؟
فقط با درخواست ایشون دستور این کار رو میدن؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام باید نظر قاضی را در این رابطه کسب نماید

بستگی به نظر مقام فضای دارد .

با سلام
به تشخیص قاضی رسیدگی کننده است در جهت حصول علم قاضی و اتخاذ تصمیم قضایی.

با درود اصولا به صرف ادعا به پزشک قانونی ارجاع داده نمی‌شود
بهر حال تصمیم با مقام قضایی است.

تشخیص این امر با مقام قضایی است

پزشکی قانونی چیزی رونمیتونه تشخیص بده مگر درصورت وجود اسپرم دربدن آنهم ظرف سه روز پس از نزدیکی

با سلام. معمولا باید اماره و قرینه ای بابت ارتکاب این جرم ارائه شود. در هر صورت تشخیص با قاضی می باشد.