پس گرفتن حضانت فرزند چطور است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۴۱ #64620326

باسلام وخسته نباشید فراوان خدمت شما عزیزان.بنده حدود چند سالی نیشه که از
همسر سابق م طی حکم طلاق توافقی جدا شدم چون پسرم سن کمی داشت همسرم هم میدانست هم پولی ندارم و هم به پسرم خیلی وابسته هستم منو تحت فشار گذاشت که مهریه رو بخشید و حضانت بچم و گرفت ازم به شرط قفته ایی ۳ ساعت ملاقات در
مرکز مشاوره که اینجانب بعد از مدتی خواستار افزایش ملاقات داشتم و این حکم به هفته ایی یه شبانه روز تغییر پیدا کرد آنهم از ۵ شنبه تا بعدا ظهر جمعه پس از مدتی تو یکی از
این ملاقاتها پسرم وقتی به منزل بنده آمد اضحار کرده که عکسی از مادرش وشوهر خاله بنده که مسن میباشد در گوشی مادرش دیده و تا به مادرش گفت اون پاک‌ کرده و اینکه دیگر
نمیخواهم پیش مادرم برگردم در ضمن بعد از گفتن این‌ موضوع دلایلهای دیگری هم به حرفش اضافه کرده که مادرش آن را در اتاق تاریک حبس میکند و آزار و اذیتهای دیگر مادرش هم از بنده به عنوان اینکه بچه را بهش واگذار نکردم شکایت کیفری کرد و طی صورتجلسه کلانتری و حکم دادگاه برای بنده حکم منع تعقیب صادر شده چون بچه در کلانتری گفت خودم دوست ندارم پیش مادرم به این دلایل برگردم و پدر یه زور منو پیش خود نگه نداشته ولی مادرش به حکم اعتراض کرده ودر تجدید نظر استان حکم بنده شکسته میشود آنهم بدلیل اینکه حضانت با
مادرش بوده و بنده را موظف کرده که بچه را به مادرش بدهم که طی دادگاهی که در
شهرستان شد قاضی چون حضانت با مادرش بود با وجود اینکه بچه بدجور گریه میکرد که نمیخواهم پیش مادرم برم قاضی گفت میتونی بچه رو ببری و مادرش هم با وجود گریه فراوان بجه آن رابرد و بنده بایدمنتظر حکم قاضی باشم که آیا بنده را متهم دانسته یا نه،همچنین مادرش شکایتی کرده که این باز ساعت وقت ملاقاتم را کم کند بنده هم شکایتی مبنی براین کردم که میخواهم حضانت پسر ۹ ساله ام را پس بگیرم.
از شما عزیزان عاجزانه خواستارم تا اینجانب را کمک کنید تا بتوانم مشکلم را حل نمایم بخاطر
رضای خدا هم شده چون از لحاظ مالی شرایط بدی دارم ولی همسر سابقم از وضع مالی خوبش وگرفتن وکیل استفاده میکند‌.شمارا به همین ماه عزیز قسمتون میدم که کمکم کنین ش
مارا دعامیکنم چون بااینکارتون دل یک پدر وبچه را شادمیکنین.خداخیرتون بده باتشکر------------------ هستم ازشهرستان بابل

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص صلاح طفل با دادگاه خانواده است.

باسلام و عرض ادب
باید بتوانید اثبات کنید ک مادر صلاحیت نگهداری طفل راندارد در هر صورت قاضی صادر کننده رای مصلحت طفل را در نظر میگیرد واگر مادر صلاحیت نداشته باشد حضانت از وی سلب شده و به پدر داده میشود

با درود تشخیص صلاحیت با دادگاه است لیکن درصورتی که بتوانید عدم صلاحیت مادر را ثابت کنید حضانت با شما خواهد بود

با سلام در هر صورت تشخیص مصلحت طفل با دادگاه خانواده است.

سلام و عرض ادب
اگر بتوانید با مدارک مستند عدم صلاحیت اخلاقی مادر را ثابت کنید ، حضانت از ایشان سلب خواهد شد

سلام
در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر سلب حضانت صورت خواهد گرفت

باسلام
تنها با اثبات عدم صلاحیت مادر میتوانید برای سلب حضانت اقدام کنید