تهمت و افترا چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۸ #64616891

براد ر شوهر ممنو به فحاشی و خراب کردن درب منزلشان متهم کرد که البته رای نیاورد حالا من میخوام از ایشون اعاده حیثیت کنم و از اینکه به من تهمت زده شکایت کنم میخوام بدون حکم برای ایشون چی میشه و چقدر باید جریمه بدن

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات سونیت ایشان، مجازات جزای نقدی به همراه خواهد داشت

در صورت اثبات ایشون به جزای نقدی متهم می‌شوند و مقدار آن بستگی به تصمیم دادگاه ورای قاضی است

با درود رویه شعب متفاوت است باید سونیت احراز شود
مجازات آن جزای نقدی است

سلام، ابتدا باید بهر نحو برای دادگاه ثابت کنید که ایشان با سوء نیت اقدام به طرح شکایت واهی از شما نموده، مجازات افترا جزای نقدی در حق دولت است.

باسلام ابتدا باید سو نیت ایشان اثبات گردد،دراین صورت جزای نقدی در بر دارد .

باسلام
جزای نقدی در حق دولت خواهد بود

سلام در صورتی که اثبات شود شکایت ایشون واهی همراه با سونیت بوده امکان اعاده حیثیت وجود دارد مجازات توهین وافترا جزای نقدی درجه شش از دو میلیون تومان تا هشت میلیون تومان هست که به نفع دولت باید پرداخت شود