برای استخدام، آیا به سیستم رایانه دسترسی دارند یا سجل کیفری کفایت می‌کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۵ #64608397

با عرض سلام و خسته نباشید،
اینجانب در زمان خدمت همراه دوستان متعددم به اتهام سرقت ۱شب روانه زندان شدیم و پرونده مون باز است، الان که سو پیشینه سجل گرفتم برای استخدام زده فاقد محکومیت، یه جوری میخواستن بترسوننمون ولی در سیستم آگاهی موجود است، اگر بخوام استخدام نیروهای مسلح بشم آیا به سیستم رایانه دسترسی دارن یا میتونن ببین مشکل داشتم یا به سجل کیفری کفایت میکنن؟
استعلام حفاظتی چه چیزی میباشد؟
آیا تو استعلام این مشخص میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا صدور حکم قطعی نهایی در سجل کیفری درج نمی شود

جز سو پیشبنه کیفری موثر لحاظ نخواهد شد.

سجل کیفری کفایت میکنه

با سلام
از لحاظ سوء پیشینه موثر برای شما ثبت نشده ولی بستگی به ارگان ممکنه سوابقی را مد نظر بگیرند

اصولا به سجل کیفری کفایت می کنند

بستگی به ارگان مربوطه دارد و باید ببینید ایشان چه سوابقی را مد نظر میگیرند

از لحاظ سوء پیشینه موثر مورد یاد شده لحاظ نخواهد شد.