می خواهم مقرری سه پنجم حقوقم به همسرم تعلق بگیرد آیا امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۷۵ #64607367

بنده بعد از برقراری سه پنجم حقوق بدلیل اخراج از نیروهای مسلح برای همسر و فرزندم برقرار کردم و مدتی دریافت کردند وبعد از چند سال از همسرم جدا شدم و اکنون دوباره با شخص دیگری ازدواج کردم در حال حاضر میتوانم این مقرری سه پنجم حقوق را برای همسر جدیدم پیگیری کنم و آیا به ایشان تعلق میگیرد. در کل تکلیف این حقوق به کجا میرسد؟ با تشکر از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه به همسر اول تعلق می گرفته بعد از طلاق به همسر دوم تعلق می گیرد مراجعه به سازمان مربوطه با مدارک همسر قبلی و عقد نامه همسر دوم

با درود فراوان
بستگی به سازمان مطبوع برای پذیرش چنین درخواستی دارد که آیا میپذیرند یا خیر .در این خصوص با سازمان مربوطه مکاتبه نمایید .