چطور میتونم به اجرا بگذارمش و حساب های ایشان رو مسدود کنم تا مجبور به پرداخت اقساط و بدهی هایش شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۷ #64592338

بنده برای فردی ضمانت انجام دادم و پیش از انجام ضمانت از ایشان سفته در وجه خودم و نه در وجه ضمانت سفته بدون تاریخ گرفتم اما در کنار این یک قرارداد دستی بستیم که سفته به شماره سریال فلان را از ایشان دریافت کرده ام و در اون برگه قرار داد ایشان متعهد شدند درصورت پرداخت نکردن به موقع اقساط خود سفته ارایه شده در وجه بنده به طور کامل جنبه ی بدهی ایشان را داشته باشد و شرعا و اخلاقا حق هیچگونه اعتراضی نداشته باشند و سفته رو هم امضا و هم اتر انگشت زدند سوالات بنده این است که
با توجه به کوتاهی ایشان و عدم پاسخگویی ایشان از پرداخت اقساطشان و معوق شدن حساب بنده کخ خلاف تعهدشان است این سفته تا چه حد امتیازات سفته بدهی رو داره؟ به این جهت که خود سفته ها در وجه بنده ست و از قرارداد خود بطور فاحش نیز تخطی کرده اند

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله به میزان بدهی باقیمانده میتوانید واخواست سفته بدهید

امکان مطالبه سفته وجود دارد

با درود امکان واخواست سفته وجود دارد

باسلام
ضامن پس از پرداخت دین، حق مطالبه آن را از مضمون‌عنه دارد. پس شما در صورتی حق مطالبه تمام مبلغ را دارید که
۱. یا تمام دین مضمون‌عنه را پرداخت کرده باشید.
۲.و یا در قراردادتان به شما این حق داده شده باشد که حتی با عدم پرداخت یک قسط از جانب ایشان و کسر مبلغ قسط از حساب شما، شما بتوانید تمام مبلغ سفته را مطالبه کنید.
در هر حال بر روی سفته شما شرطی وجود ندارد اما ممکن است در قرارداد شما محدودیتهایی برای وصول تمام وجه سفته وجود داشته باشد که نیازمند دقت بیشتر شما در خواندن متن قراردادتان است.
موفق و موید باشید

چنانچه در قرار دادجداگانه توافق شده که در صورت عدم پرداخت هریک از اقساط شما حق مطالبه کل مبلغ رادارید می تواید انرا مطالبه کنید ولی اخلاقا به همان مبلغی که به بانک دادهابد مطالبه کنید

به مهر در صورت تخطی از مفاد قرارداد می توانید آنها را به اجرا بگذارید