پدر می تواند فرزند خود را به راحتی و صلاحدید شخصی بیرون بیندازد؛ آیا این قانونی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۰ #64582598

سلام من ۲۰ سالمه یک دانشجوی ترم ۳ هستم و پدرم به رشته در حال تحصیلم امیدی ندارد و اینکه مجبور می کند من در یک رشته دیگر قبول شوم یا بخونم در صورتی که من نه توانشو دارم و در آخر اینکه آیا پدر می تواند فرزند خود را به راحتی و صلاحدید شخصی بیرون بیندازد آیا این قانونی است؟! آیا عدالت است؟! ممنون از بنیاد وکلا در صورت پاسخ

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوعات خارج از دادگاه باید حل بشه ولی تا پایان تحصیلات و سربازی پدر وظیفه پرداخت نفقه رو داره

سلام
با توجه به اینکه سن قانونی را رد کردید بله می‌تواند شما را از خانه بیرون کند.اما راجع به تحصیلات و اجبار در رشته تحصیلی خیر.

وظیفه پدر برای پرداخت نفقه ک اقامت در منزل هم شامل آن میشود برای فرزند ذکور تا اتمام تحصیلات کارشناسی و برای فرزند اناث تا زمان ازدواج وی هست با استاد ب توضیح قاعدتا پدر نمی تواند فرزند را تا قبل از رسیدن مدت ذکر شده از منزل بیرون کند

خیر اگر شما پسر هستید تا اتمام تحصیلات کارشناسی نفقه ی شما برعهده ی پدر است و اگر دختر هستید تا زمانی که ازدواج نکرده اید پدرتان باید نفقه ی شما را بپردازد و نمیتوانند شمارا به زور از منزل بیرون کنند چون نفقه شامل محل زندگی نیز میشود مگر اینکه خوتان به میل خودتان بخواهید مستقل زندگی کنید

سلام طبق ماده۴۸قانون حمایت خانواده در بند ۳فرزندان ذکور تابیست سالگی و بعد از ان تا زمانیکه اشتغال به تحصیل یا معلول باشند تحت تکفل پدر هستند در مورد رشته تحصیلی مجبور به اطاعت نمی باشید ولی بهتر است پیروی کنید

"با سلام"
وظیفه پدر برای پسر تا زمان اتمام تحصیلات و خدمت سربازی
و برای دختر تا زمان ازدواج میباشد

اگر پسر هستید تا پایان دوران تحصیلات کارشناسی پدر موظف به پرداخت نفقه به شما میباشد و اگر دختر هستید تا زمان ازدواج نفقه شما بر عهده پدرتان است . این موضوع ارتباطی با رشته تحصیلی و رضایت پدر از رشته و ... ندارد .