با اعتراض به نفقه تا چه حد امکان کم شدن هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۶ #64580629

با سلام .کارشناس نفقه مبلغ ۶۰۰ زده برام .حالا اگه شوهرم اعتراض بزنه چقد ممکنه کم کنن؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بعید است مبلغ مذکور کمتر شود

باتوجه به رای موجود درخصوص نظر کارشناس دادگستری .‌اصولا اعتراض شوهر به نظر کارشناس بی فایده است

سلاماین میزان نفقه با نیاز جامعه امروز تناسب ندارد . البته در شهر های مختلف متفاوت است اما به نظر بنده کم نمی شود . ضمن این که شما هم می توانید اعتراض کنید .

با سلام
در تجدیدنظرخواهی، امکان تایید رای نیز بالاست.
مگر مدارک محکمی مبنی بر اعسار و عدم تمکنش ارائه کند.
ضمنا هر از چند گاهی، هر دوطرف دعوی میتوانند وفق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، تقاضای تعدیل اقساط را از دادگاه طی دادخواست، مطالبه نمایند.