آیا بازم مقصر صد در صد راننده ماشین است حتی اگر تخلف رانندگی داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۱ #64569628

با عرض سلام
شب گذشته با ماشین با یک دستگاه موتور سیکلت تصادف نمودم که راننده موتور سیکلت ۱۷ ساله و فاقد گواهینامه بوده
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به تصمیم افسر تصادف دارد

سلام
مقصر، طبق نظر کارشناس مشخص می‌شود و عدم داشتن گواهینامه دلیلی بر مقصر بودن نیست.

تعیین مقصر با افسر تصادفات خواهد بود و نداشتن گواهینامه رانندگی صرفا تخلف راننده موتور سیکلت می باشد

تعیین مقصر ربطی ب گواهینامه نداشتن ایشون نداره و توسط افسر ب این موضوع رسیدگی میشه البته گواهینامه نداشتن ایشون هم تخلفی جداست و باید جداگانه رسیدگی بشه

بله مقصر هستید
تخلف نامبرده مجازات جداگانه دارد

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. به صرف نداشتن گواهینانه راکب موتورسیکلت، دلیل بر مقصر بودن وی نمی باشد.
اثبات تقصیر و مقصر حادثه براساس بازدید و ترسیم کروکی و طبق نطریه کاردان فنی تصادفات معرفی می گردد..
مضاف بر اینکه به جرم راکب موتورسیکلت مبنی بر رانندگی بدون گواهینامه وی نیز رسیدگی می گردد..
موفق باشید..

طبق نظر کارشناس مقصر تعیین میشه