آیا می توانم ماده ۴۷۷ خلاف بین شرع واسه رئیس قوه قضائیه ارسال کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۵ #64569102

سلام وقت بخیر اعتراض به رای دادگاه کیفری گذاشتم و به اعتراض رسیدگی نکردن یعنی این که لایحه اعتراض پیوست پرونده نشده وسهل انگاری توسط شعبه دادگاه به‌عمل آماده و به اعتراض شاکی رسیدگی شده و پرونده رو ارسال به تجدید نظر میکنن رای قعطی صادر میشه و پرونده ارسال به اجرای احکام میشه متوجه شدم که به اعتراض ما رسیدگی نشده وپرونده مجدد به شعبه بدوی ارسال میکنن ومجدد ارسال به تجدید نظر میشه دادگاه تجدید نظر چون یک بار ارسال شده مجدد رسیدگی نمی کنن آیا می توانم ماده ۴۷۷ خلاف بین شرع واسه رئیس قوه قضائیه ارسال کنم آیا مشمول این میشه که انجام بدم باید چکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید مطرح نمایید اما خلاف بین شرع بودن رای باید محرز شود

با سلام، اعمال ماده ۴۷۷ منعی برای شما ندارد اما کار راحتی نیست و اثبات خلاف بین شرع وقانون رای صادره شرط اصلی این ماده قانونی است. اما در صورت وجود شرایط ماده ۴۷۴ اعاده دادرسی طبق این ماده را می‌توان خواست.

خیر در پرونده های کیفری تبادل لوایح صورت نمیگرد و اعتراض به تجدنظرخواه ابلاغ میشود و نه طرف مقابل و این روند رسیدگیست که خلاف بین شرع نمی باشد

بادرودوسلام دردعاوی کیفری و جزایی اعتراض به طرف مقابل ابلاغ نمی شود.

درود
به دلیلی که عنوان نمودید خیر . چرا که در پرونده کیفری اعتراض تجدیدنظرخواه ارسال میگردد و تبادل لوایح صورت نمیگیرد .

با سلام
با این ایرادی که مطرح کردید نمی توان اعمال ماده ۴۷۷ را خواست، و در صورت درخواست به نظر بنده رد می شود.

در پرونده کیفری تبادل لوایح تجدیدنظر صورت نمی‌گیرد.