چه طور میتونم برای دیرکرد و عدم شفافیتشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۳ #64522322

بنده یک قرار دادی نوشتم با یک شرکت برای ثبت شرکت و کد اقتصادی. زمان رسیدگی به کارم طولانی تر از تایمی که قول دادن شد ‌یعنی قرار داد ما فورس بود اما در اصل ۳ برابر زمان برد. البته تو قرار داد تعداد روزها قید نشده اما عرفی هست توی شرکتها که فورس چند روزه هست. علاوه بر این که این موضوع باعث بر هم خوردن شراکت ما با طرف خارجی شد و متضرر شدیم‌. بعدا برای کارت بازرگانی مدارکی رو از من خواستند که تا دو روز قبل گفته بودن چیز دیگری نیاز نداریم. و فقط این یک ماهه الکی من رو دووندند.

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید قراردادن بررسی گردد.

سلام . در خصوص ثبت شرکت گاهی زمان طولانی میشه و ممکنه یک ماه یا دوماه طول بکشه با توجه به وضعیت کنونی و بیماری کرونا ادارات تعطیل شدن و ساعات کاری کم شده لذا طولانی شدن کار طبیعی است .در خصوص کارت بازرگانی مدارک مورد نیاز با توجه به استانی که در ان قصد دریافت کار دارید ممکن است تفاوت های اندکی داشته باشد .در صورت تمایل به انجام کار توسط بنیاد بنیاد وکلا می توانید نسبت به قرارداد اقدام فرمایید .

سلام. بستگی به محتوای قراردادتون داره که باید بررسی بشه. اگر از بابت تاخیر، هیچ وجهی ننوشتید، خسارت نمیشود گرفت.