آیا محکوم شدن به سه سال حبس تعلیقی به جرم خیانت در امانت، جزء سابقه فرد میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۶ #64518152

آیا محکوم شدن به سه سال حبس تعلیقی به جرم خیانت در امانت،جزء سابقه فرد محسوب خواهد شد؟
یعنی نیاز به انگشت نگاری دارد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مورد فوق سوء پیشینه موثر کیفری محسوب نمی شود (در استعلامات درج نمی شود) ولی تمامی جرایم کیفری رد سجل کیفری ثبت خواهد شد.

سلام. در صورتی که مدت تعلیقتان به نحو احسن بگذرد و مرتکب جرمی نشوید که تعلیقتان لغو شود تمام اثار کیفری جرمتان از جمله سو پیشینه از بین میرود