حضانت فرزند دختر ۷ ساله و پسر ۴ ساله با چه کسی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۶ #64515640

دو فرزند ، دختر ۷ و پسر ۴ ساله دارم. همسرم مصرف کننده شیشه هست و طی دو سال گذشته دو بار به خاطر اتهام به سرقت بازداشت شده و پرونده تشکیل شده واسش اما رد اتهام شده ، یه بار هم به خاطر مخدوش بودن پلاک موتورش بازداشت شده و به پرداخت جریمه نقدی محکوم شده،من با استناد به این مدارک چقدر شانس گرفتن حضانت فرزندانم رو دارم؟؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت دختر تا ۷ سال با مادر است بعد ازآن با پدر در مورد دختر شانس حضانت بیشتری دارید

حضانت پسرتان تا ۷ سالگی با شماست دختران نیز تا سن ۹سالگی حضانش با پدرش است که اگر بتوانید عدم صلاحیت پدر را در دادگاه ثابت کنید میتوانید از پدر سلب حضانت کنید

حصانت پسرتان تا ۷ ساگی برای شما
بابت توضیحات ارایه شده درسوال شانس اینکه حضانت دخترتان باشما باشد هست

سلام و درود.

طبق قانون مواردی که می‌تواند از مصادیق تغییر یا سلب حضانت باشد عبارتند از:

اعتیاد زیان‌آور به الکل، مواد مخدر، قمار؛
اشتهار به فساد اخلاقی و فحشا؛
ابتلا به بیماری روانی به تشخیص پزشکی قانونی؛
سوءاستفاده از طفل یا اجبار او به ورود به مشاغل ضداخلاقی مانند فساد، فحشا، تکدی‌گری، قاچاق؛
تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.

لذا هر کدام از موارد فوق را علیه همسرتان بتوانید اثبات نمایید ، حضانت فرزندانتان به شما تعلق می گیرد.

همچنین طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حضانت پسرتان تا ۷ سالگی با شماست، و دخترتان نیز پس از ۹ سالگی دیگر حضانت ندارد و خودش می تواند انتخاب کند که با چه کسی می خواهد زندگی کند.

توصیه می شود در این زمینه حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

موفق و پیروز باشید.

سلام و درود.

طبق قانون مواردی که می‌تواند از مصادیق تغییر یا سلب حضانت باشد عبارتند از:

اعتیاد زیان‌آور به الکل، مواد مخدر، قمار؛
اشتهار به فساد اخلاقی و فحشا؛
ابتلا به بیماری روانی به تشخیص پزشکی قانونی؛
سوءاستفاده از طفل یا اجبار او به ورود به مشاغل ضداخلاقی مانند فساد، فحشا، تکدی‌گری، قاچاق؛
تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.

لذا هر کدام از موارد فوق را علیه همسرتان بتوانید اثبات نمایید ، حضانت فرزندانتان به شما تعلق می گیرد.

همچنین طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حضانت پسرتان تا ۷ سالگی با شماست، و دخترتان نیز پس از ۹ سالگی دیگر حضانت ندارد و خودش می تواند انتخاب کند که با چه کسی می خواهد زندگی کند.

توصیه می شود در این زمینه حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

موفق و پیروز باشید.

اگر اعتیاد همسرتان برای دادگاه اثبات شود قادر به دریافت حضانت فرزندان خواهید بود ، ولی در نهایت موضوع بستگی به نظر قاضی دارد .

سلام و درود
به هر حال تصمیم با دادگاه است، میتوانید مراتب یادشده را عنوان کنید تا دادگاه تصمیم بگیرد.