چطور از کارفرما درخواست غرامت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۰ #64479992

سلام خسته نباشید
ببخشید من از سال ۹۰ در فروسگاهی مشغول به کار هستم سال ۹۵ یک بار باد فتقم را عمل کردم مجددا اود کرده سمت راستم هم دارم رفتم ام آر آی از کمرم دیسک کمرم دارم بعد به مدیر بخشمان میگیم نیرو اضافه کن میگه همینی که هست نمیتونید برید اکثر بچه ها از کمر و پا دچار مریضی شدن من و دوتا دیگه از بچه ها عمل کردیم هر سه تاییمون مجددا باید عمل کنیم خواهشن راهنمایی کنید کاری میشه کرد سختی کارم که نمیدن

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر کارفرما مطابق قانون کار عمل نمیکند.میتوانید به اداره کار شکایت کنید

به اداره کار محل کارتون شکایت کنید

با سلام و احترام
به نظر ارتباط مستقیمی بین انجام کار شما و بیماری ایجاد شده وجود ندارد و از این بابت نمی‌توانید درخواست غرامت کنید
ولی اگر حق و حقوق شما را مطابق قانون کار پرداخت نکرد یا بیمه برای شما رد نکرد میتوانید به اداره کار رفته و شکایت کنید
ما به التفاوت حقوق و مزایای این چند سال هم به شما تعلق می‌گیرد

می توانید از کارفرما شکایت کنید و در صورت احراز قصور و اشتباه کارفرما در بروز چنین اسیب جسمی، بر اساس رای مشورتی پزشکی قانونی و به میزان قصور و اشتباه کارفرما، دیه یا ارش به شما تعلق می گیرد.
باید شرایط کاری و ارتباط با دیسک کمر برای دادگاه محرز شود تا منجر به صدور حکم گردد.