قانون چه مجازاتی برای فروشنده با توجه به این که میدانسته خودرو معیوب است و مخفی کرده در نظر میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۸ #64463483

سلام من ۱۵ روز پیش یک خودرو ۲۰۶ از مشهد به صورت وکالت قطعی خریدم امدم تهران اول تو همان مشهد گیربکس ماشین مشکل پیدا کردد که به فروشنده گفتم و چون وقت نداشتم امدم تهران خرجش کردم حالا که رفتم برای تعویض پلاک کارشناسی خودرو گفت خودرو ۲ تیکه است و پلاک نمیشود باید اطاق تعویض بشود میخواستم بدونم از نظر قانون چه جرایمی برای فروشنده با توجه به این که میدانسته خودرو معیوب است و مخفی کرده در نظر میگیرد و من خسارات وارد شده به خودم از نظزر بالا رفتن قیمت خودرو و مخارجی که کردم را میتوانم بگیرم چون فروشنده میگوید فقط پول ماشین را میدهم ممنون میشوم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عیب موجود می توانید خیار عیب را اعمال و معامله را فسخ کنید

با سلام
از باب خیار عیب میتوانید معامله را فسخ نمایید.

شما میتوانید فسخ معامله و استرداد ثمن و خسارات را مطالبه کرده و درخصوص کلاهبرداری نیز شکایت کنید

غش در معامله با توجه به خیار عیب امکان فسخ معامله را برای خریدار به جهت وجود نقص و عیب در کالای معامله شده فراهم ‌می‌نماید. و بابت خسارات وارد و کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید