شکستن قفل جرم حساب میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۱۲ #64454167

با سلام و احترام. مالک یک واحد از آپارتمان هستم. یکی از مالکین واحدها، ماشینش را پارک کرده و اقدام به قفل زدن به درب پیلوت کرده.صورتکجلس تفکیکی را گرفتم و عنوان کرده پیلوت اشتراکی است.از نظر قضایی اقدام کنم یا قفل را بشکنم.حال شکستن قفل جرم حساب میشود؟ضمنا کلا ۳ واحد هستیم و مدیر ساختمان خودم هستم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله جرم است و قابل مجازات.

بادرودوسلام جرم تلقی می شود.درمراجع قضایی تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

راسا نمی‌توانید برای شکستن قفل اقدام کنید این کار غیرقانونیست لیکن میتوانید برای مزاحمت ممانعت از حق طرح دعوی کنید و اگر مدرک و شهودی دارید معرفی نمایید

با درود بهتر است ابتدا کدخدامنشانه حل و فصل کنید اگر افاقه ننمود طرح دعوا نمائید

سلام و ارادت
بله خلاف قانون است بایستی اقدام قضایی برای رفع مزاحمت و ممانعت از حق نمایید . .....

با سلام
بله صبر کنید ماموران اجرای احکام اقدام به شکستن قفل و اعاده به وضع سابق کنند.

بله جرم محسوب است لذا از طریق شکایت در مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنید