شرایط طرح دعوی اعاده حیثیت چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۳ #64453031

با سلام.
سه ساله ازدواج کردم توی این سه سال خیلی بلاها سرم اومده.
شوهرم منو با زور مجبور کرد مهریه ام که ۵۰۰ سکه بوده رو کم کنم و دو ماهه باردار بودم که به زور به من قرص غیر قانونی داد و جان من در خطر بود طوری که یه هفته بیمارستان بستری بودم.
الانم بعد از گذشت چند ماه اومده به من تهمت میزنه که قبلا نامزد داشتی و الان یه هفته هست منو خونه پدرم گذاشته و تهمت الکی زده و رفته .
من بلاتکلیف موندم باید چه اقدامی کنم؟ میتونم شکایت ادعای حیثیت کنم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید دادخواستی علیه ایشان مبنی بر مطالبه نفقه جاریه و همچنین معوقه مطرح نمایید و در خصوص موضوع عنوان شده نیز می توانید طرح شکایتی دال بر تهمت و افترا نسبت به خویش علیه ایشان مطرح نمایید