اگر ضمانت نداشته باشیم حکم را اجرا نمیکنن؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۳۰ #64451916

با سلام پس از قطعی شدن حکم غیابی مطالبه وجه (حدودا ۵ ملیون) ایا برای صدور اجرائیه آن ما حتما باید ضامن بزاریم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله باید ضامن بدهید

بله قانونا باید ضامن داده شود.

باسلام. برای اجرای حکم غیابی حتمانیازبه ضامن می باشد.

با سلام
پس از اجرای اجرائیه در زمان تحویل و تسلیم محکوم به ، به شما باید ضامن معرفی کنید .

درود
اجرای حکم غیابی نیاز به معرفی ضامن دارد.

باسلام
قبل از اجراییه خیر. اجراییه هم ابلاغ میشه چون ممکنه اجراییه ابلاغ واقعی بشه. و بعد از ابلاغ اجراییه اگه نیاز بود شعبه اعلام میکنه که ضامن ببرید

بله. اجرای حکم غیابی با سپردن ضامن ممکن است .