نیاز هست که تجدید نظر کنم تا خسارات دادرسی و تاخیر تادیه را در دادگاه تجدید نظر عنوان کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۰ #64448526

سلام.
من از یه شخصی سفته داشتم و بعد از شکایت رای قطعی دادگاه به این شکل بود که باید علاوه بر مبلغ سفته هزینه های دادرسی و تاخیر تادیه رو هم پرداخت کنه. ولی بعد از اینکه محکوم علیه درخواست اعسار داد در دادگاه اعسار رای به این شکل بود که فقط مبلغ سفته اورده شده بود آیا نیاز هست که تجدید نظر کنم تا خسارات دادرسی و تاخیر تادیه را در دادگاه تجدید نظر عنوان کنم یا خیر؟ با تشکر از سایت خوب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما محکوم له هستید احتیاج به اعتراض و تجدیدنظر خواهی نیست.
محکوم علیه مدعی اعسار از هر قسمت محکوم به باشد دادخواست خود را مطرح میکند.

به نظر می رسد مورد شامل تصحیح رای باشد ،زیرا کل محکوم به دادنامه قطعی باید تقسیط می گردید نه جزیی از ان

سلام. اگر رای به سود شماست، از چه چیز تجدیدنظرخواهی کنید؟ خسارات تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را کسی که محکوم شده باید اعتراص کند جهت اعسارو تقسیطش نه شما.

رای دادگاه به درستی صادرشده و اصلاح یا تصحیح رای بابت هزینه دادرسی و خسارت تاخیر معنا ندارد .‌

درخواست تصحیح رای شود

سلام
تقاضای اصلاح رای بدهید درصورتیکه مقبول نیوفتاد درخواست تجدید نظر بدهید

با سلام
تقاضای اصلاح رای را بنمایید .