پوشاندن سقف حیاط خلوت بدون رضایت همسایگان چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷,۴۷۴ #64445

در آپارتمان من یک حیاط خلوت 11 متری وجود دارد که برای ورود به آن باید از اتاق خواب گذشت این حیاط مشاع برای دیگر ساکنین قابل دسترس نیست و برای ورود به آن باید از واحد من بگذرند .حیاط خلوت مذکور دائمآ براثر فضولات پرندگان و باد و باران کثیف میشود و جهت برطرف شدن این مشکل سقف آن را با ایرانیت پوشانده ام با توجه به اینکه هیچکدام از همسایه های این مجتمع و مجتمع کناری با این کار مشکلی نداشتند اینکار انجام شده الان یک همسایه هست که ملک شخصی داره و حیاط خلوت من دیوار به دیوار حیاط ایشان است و هیچ مزاحمتی برای ایشان ندارد اقدام به شکایت کرده ایا این امر امکان دارد که ایشان بتوانند برای برداشتن سقف کاری بکنند؟ با توجه به این بند آیین نامه شهرداری

نورگیری که پایین ساختمان و معمولا بصورت حیاط خلوت است ، زمانی که در اختیاز یکی از واحدها قرار گرفته باشد اگر تا ارتفاع واحد مورد نظر با سقف کاذب پوشانده شود از این لحاظ که مزاحمتی برای سایر واحدها ایجاد نمیکند ، منع قانونی ندارد.

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شکایت ایشان بی اثرخواهدبود

بله شکایت ایشان به استناد با این آئین نامه نتیجه ای در بر نخواهد داشت و در صورتیکه کارشناس دادگستری نیز رویت کند نظرشان همین خواهد بود.