من شکایت کردم از ایشان چرا در ابلاغیه برای من زده شده که عدم حضور جلب میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۹ #64444183

خانمی در واتس آپ خواهرم به من تهمت ناموسی زده و جلوی بازپرس زد زیرش و باز پرس دستور ردیابی تلفن ایشان را داد به پلیس فتا الان برای من با شماره همین پرونده ابلاغیه اومده من شکایت کردم از ایشان چرا در ابلاغیه برای من زده شده که عدم حضور جلب میباشد ؟ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا اشتباه درج شده، در هر صورت حاضر شوید تا مشکلی پیش نیاید

با سلام
به احتمال زیاد اشتباه در ارسال احضاریه رخ داده است شخصا مراجعه و پیگیری نمایید.

ممکن است اشتباهی شده باشد. از شعبه مربوطه پیگیری نمایید.

با سلام،حضورا پیگیری فرمایید.

باسلام
حضورا به شعبه مراجعه نمایید

بادرودوسلام به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.

سلام یا از شما نیز شکایت شده است یا اشتباها این امر رخ داده است از شعبه پیگیری نمایید