ایا رییس دانسگاه میتواند خود تصمیم در این باره بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۳ #64412571

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما
میخاستم بدونم ایا تا به الان مجوزی از مراجع حقوقی صادر شده که حضور در امتحانات دانشگاه دولتی مثل پیام نور و سراسری و....الزاما با زدن واکسن امکان پذیر است؟ا

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود.رعایت دستوالعمل های ستا کرونا برای همه لازم اجرا میباشد.رییس دانشگاه هم مجری انها میباشد

بله همچین مجوزی داده شده و خود رئیس دانشکاه سرخود اقدام نمیکند از طریق معاون آموزش وزارت علوم و ستاد مبارزه با کرونا دستور میگیرند.

با سلام،ریاست دانشگاه خودش ملزم به تبعیت از مصوبه ستاد کرونا در این رابطه می باشد.

باسلام تصویب این موضوع در صلاحیت ستاد ملی کرونا است

با درود
تزریق دوز سوم با تصمیم ستاد مبارزه به کلیه دانشگاهها ابلاغ شده و در ضمن مجوز صدور کارت امتحان بعد از استعلام از ستاد کرونا بصورت آنلاین صادر میشود، علی هذا دانشگاه در این امر دخالتی ندارد

با درود چنان‌چه مصوبه یا قانون باشد ریس دانشگاه نمی‌تواند خلاف آن اقدام کند.

با سلام. رئیس دانشگاه شخصا موردی را تصویب نمیکند این عمل از طرف ستاد مبارزه با کرونا به معاون آموزشی وزارت علوم ابلاغ و طی مراحل به رئیس و مدیران و کارکنان اطلاع داده میشود. که حداقل یک دز تزریق کرده باشند. با تشکر