بین شهری کردن ملاقات ممکن هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۵۲ #64407004

باسلام من در تهرانم و خانوم در تبریز ایا حکم که قاضی گفته هفته دوبار و من اینو قبول میکنم ولی میتونم لایحه را چیزی بنویسم که ملاقات بین شهری بشه و بیاره مثلا زنجان یا بسته به نظر قاضی بین شهری ببینمش چون کاری کرده پسرم پیش من نمیاد منم هر هفته اینقدر هزینه کنم برم ببینم ونیاد مشکله واینکه ماهیانه هم بشه بازم نمیاد بین شهری چجوری راهنمایی کنید بااحترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید درخواست دهید اما قاضی مصلحت فرزند را در نظر می گیرد

با سلام
خواسته خود را طرح نمایید. قاضی بر اساس مصالح طفل تصمیم خواهد گرفت.

سلام درخواست خود را مطرح کنید

با سلام
قاضی طبق مصلحت تصمیم میگیرد

با سلام
قاضی با توجه به شرایط تصمیم میگیرد

درخواست خود را مطرح کنید، تصمیم با دادگاه می باشد

با سلام . بستگی به تصمیم قاضی دارد .