به رای اعتراض انجام شده و دادستان نظامی هم نسبت به تخفیف مجازات احدی از متهمین اعتراض نموده و پرونده به دیوان عالی ارسال شده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۷ #64391495

دادگاه کیفری یک نظامی مقرر بوده در پرونده ای که توسط دیوان عالی نقض تحقیقات اعمال شده تبعیت و پس از تحقیقات مجددا صدور رای کند،،،،اما شعبه نظامی تحقیقات را انجام داده و تماما تحقیقات بیگناهی متهم را نشان می دهد اما شعبه نظامی در گردشکار دادنامه خود هیچ کدام را لحاظ ننموده،،،و مجددا با عقیده سابق خود متهم را مجازات نموده،،،هم اکنون به رای اعتراض انجام شده و دادستان نظامی هم نسبت به تخفیف مجازات احدی از متهمین اعتراض نموده،،،و پرونده به دیوان عالی ارسال شده،،،،راهنمایی بفرمائید دیوان عالی نسبت به این شرحی که بیان شده چه اقدامی انجام می نماید،باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پیش بینی نتیجه به طور کلی وجود ندارد

دیوان در مرد چنین موضوعی تصمیم خود را بر اساس موازین شرعی و اسلامی و قانونی خواهد گرفت و همچنین به مدارک و دفاعیاتی که انجام شده اکتفا خواهد کرد

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
لکن هریک از محاکم می‌توانند در اظهارنظر قضایی آزادانه عمل کنند و مستقل

سلام اگر مجددا ایردی در دادنامه وجود داشته باشد آن را به شعبه هم عرض برای رسیدگی ارسال میکند

باسلام
رسیدگی دیوان صرفا شکلی بوده رای را با موازین شرع و قانون تطبیق داده یا تایید میکند یا نقض و ارجاع میدهد