آیا عنوان اتهامی مناسبی برای بازپرس مغرض میتوان در نظر گرفت؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۵ #64386756

سلام و خسته نباشید
طی یک پرونده کلاهبرداری بدون هیچ اطلاع قبلی بازداشت شدم و بازپرس و ... از اثبات جرم از ناحیه حقیر عاجز ماندند.
و قرار سنگینی هم بریدند که با دفاع تبدیل به فیش حقوقی شد !
درحالیکه متهم اصلی آنان را بازی داده بود ...

این شکل بازداشت متهم بدون هیچ تفهمیم اتهام قبلی قانونی است؟!

سپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تعیین وثیقه و بازداشت در اختیار بازپرس است درصورتی که اثبات کنید تخلف کرده میتوانید در دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید

در صورتی که بتوانید اثبات نمایید بازپرس تخلف نموده است قابل شکایت در دادسرای انتظامی قضات خواهد بود

اگر از اتهام وارده برائت حاصل نمودین وبازداشت غیر قانونی داشتین می توانیداز پازپرس شکایت نموده و مطالبه خسارت ایام بازداشت نمایید

سلام.نیاز به اثبات ادعای شما می باشد

با سلام
در صورت شکایت و احراز تخلف بازپرس ،خسارات شما پرداخت می گردد .

با اثبات ادعای خود میتوانی شکایت کنی

درود بر شما، اگر چنین درخواستی دارید، بایستی بتوانید اثبات کنید که بازپرس تخلف کرده است، لذا اگر چنین مساله ای اثبات شود، قابل پیگیری است.