دادگاه پرینت ریز مکالماتو میگیره که مطمئن بشه خونه بودم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۱ #64371529

باسلام و خسته نباشی خدمت وکلا به بنده تهمت سرقت زدن و بنده شاهد دارم که خونه بودم خونه پدر خانمم خواستم بدونم تلفن بنده را دادگاه پرینت ریز مکالماتو میگیره که مطمئن بشه خونه بودم ممنون میشم ازتون کمکم کنید که پرینت میگرین یا نه

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شاکی باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید.

درود
پرینت مکالمات طبق درخواست متقاضی و موافقت قاضی گرفته میشود

باسلام اخذ پرینت نمیتواند اثبات کننده باشد شاکی بایستی دلایل ومدارک جهت استناد سرقت به شما ارایه نماید.

صرف ادعا مثبت ادعا نخواهد بود و شاکی باید ادله اثبات خود را ارایه کند

ایشان ادعا کرده و باید ثابت نماید شما در مقام دفاع به شهادت شهود استناد نمایید.

سلام اثبات خانه بودن با شهود با شماست لذا قاضی تشخیص دهید دستورات لازم اعمال میشود موفق باشید

درود:با گرفتن پرینت مکالمات چیزی مشخص نمی شود،در مورد اتهام وارده نیاز به ادله اثبات است،در صورت داشتن ادله کافی به دادگاه معرفی نمایید.