نفقه قانونی برای یک دختر ۶ ساله چقدر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۶ #64359834

سلام لطف کنید بفرمایید نفقه فرزند دختر ۶ ساله در سال ۱۴۰۱ چقدر هست
همسر بنده بابت دختر خوانده‌ام هزینه ی مهد کودک و هزینه لباس ،مخارج درمان و غیره رو پرداخت می‌کنند.این معادل ماهیانه ۲ میلیون تومان که جدا از این هزینه ها هزینه های جداگانه ای که پیش میاد مثل تامین لباس مخارج مازاد مهد و عمره رو پرداخت می‌کنند که همسر سابقشون میگن نفقه اش کمه این قانونی نیست . برای همین منظور از شما وکلای محترم سوال میپرسم که نفقه قانونی چقدر هست

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
میزان نفقه با توجه نظر کارشناس و اوضاع و احوال فرزند و میزان درآمد پدر مشخص میشه.قابل پیشبینی و تعیین توسط وکیل نیست.
موفق باشید

نفقه توسط کارشناس با توجه به وضعیت طفل محاسبه میشود نمیتوان از قبل رقم دقیق برای آن تعیین کرد

میزان نفقه باستناد نظریه کارشناسی که با لحاظ کردن جنس و سن و محل اقامت و تورم و غیر و ذالک تعیین می شود.

باتوجه ب موقعیت فرزند و شرایط مختلف نفقه استحقاقی متفاوت هست ک کارشناس با بررسی کلی میزان انرا مشخص میکند میتوانید با اظهارنامه ای خطاب ب زوج موارد را متذکر شوید و در صورت عدم توافق ب مبلغی بالاتر طرح دعوای تعدیل کنید

میران نفقه را کارشناس رسمی دادگستری با توجه به سن و موقعیت فرزند تعیین خواهد کرد

در صورتی که توافقی میان زوجین نباشد، دادگاه تعیین خواهد کرد.

با سلام
چنانچه کفاف هزینه‌های جاری طفل را نمی کند، دادخواست مطالبه نفقه فرزند مطرح کنید. چنانچه پرونده نفقه فرزند سابقا تشکیل شده و رای صادر شده، دادخواست تعدیل نفقه مطرح کنید.