آیا عنوان قتل عمدی در این قضیه صدق میکند عنوان مجرمانه چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۱۲ #64350263

مردی همسر باردار خویش را مورد ضرب و شتم شدید قرار داده که بر اثر ضرب و شتم جنین ۵ ماهه در شکم مادر می میرد که پزشکی قانونی نیز آن را تائید کرده است؛ آیا عنوان قتل عمدی در این قضیه صدق میکند؟؟ عنوان مجرمانه چیست؟؟ مجازات مرد چیست؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه و حبس دارد

با سلام دیه و حبس برای ضرب و شتم همسر ونیز برای جنین مفروض میباشد

سلام
دیه و حبس دارد

درود
دیه مفروض بر او صادر میشود

مجازات دیه و حبس به همراه خواهد داشت.

سلام وقت بخیر
دیه در نظر گرفته خواهد شد.

با سلام و درود مجازات دیه مفروض است