آیا تصمیم گیری برای فسخ نکاح بر مبنای گزارش پزشکی قانونی خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۳ #64335212

با سلام و احترام، بعد از اجرای مهریه از جانب من، همسرم درخواست فسخ نکاح دادند. و مدعی رابطه نامشروع شده اند و اینکه در حالی که من و همسرم در عقد هستیم ولی ۶ ماه باهم در منزل خودش زندگی مشترک هم داشتیم و ازاله بکارت توسط ایشان بوده در دادخواست منکر رابطه زناشوییمون شده آیا با توجه به زندگی مشترک و حتی وجود شاهدین زیاد مبنی بر زندگی مشترکمان آیا تصمیم گیری بر مبنای گزارش پزشکی قانونی خواهد بود؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقت بخیر
فرض بر این است که باتوجه به زندگی مشترک ازاله بکارت توسط همسر شما اتفاق افتاده است و درصورتی که نامبرده مدعی خلاف آن می باشد می بایست این موضوع را اثبات نماید و بنظر دادخواست فسخ نکاح شوهر شما، مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت.
موفق باشید

سلام
پس از انعقاد نکاح اینگونه مفروض است که ازاله بکارت توسط زوج صورت گرفته است و ایشان نمی توانند ادعایی در این خصوص داشته باشند.

وقتی ازاله بکارت انجام شده و شما ۶ ماه زندگی مشترک داشتید . گزارش پزشکی قانونی اثری ندارد و در نتیجه دادخواست فسخ نکاح ازناحیه زوج رد خواهد شد .

خیر ازاله بکارت به شوهرتان منسوبه فسخ نکاح در عقد دایم ممکن نیست و مهریه رو باید پرداخت کنه